Şile Saklı Göl Karamandere Köyü nerede ? Konaklama var mı ? Nasıl Gidilir ?

Şile Saklı Göl Karamandere Köyü nerede ? Konaklama var mı ? Nasıl Gidilir ?
İstanbul’a yakın eşsiz bir güzellikten daha bahsedeceğiz size, Kamandere köyü içinde bulunan Saklı Göl Şile’de yürüyüş, kahvaltı ve temiz havanın tadını çıkaracağınız doğa harikası saklı bir yer. Adı gibi bir çok güzelliği içerisinde saklı bulunduran bu göl, doğa severlerin uğrak yeri olacaktır. Buraya bir kez geldiğinizde eminiz ki gün geçtikçe saklı gölün müptelası olacaksınız. Yapay bir baraj gölü olan bu yer, hizmet veren tesis ile bağdaşmış bulunmakta. Ama bir uyarıda bulunalım tesis hafta sonları kalabalık olabiliyor bu yüzden erken gitmenizde fayda var.

Saklı Göl – Şile ‘de Neler Yapabiliriz?
SaklıGöl kenarında doğa yürüyüşü yada piknik,  mangal, ızgara, fotoğrafçılık, özellikle doğa fotoğrafı çekmek isteyenlerin uğrak yeri. İsterseniz göl kenarına kurulmuş Restaurant ait masalarda da piknik yapabilirsiniz. Tabi bu hizmet ücrete tabidir.

Saklı Göl‘de Kahvaltı
Kahvaltısı oldukça doyurucu, hatta bir kişilik kahvaltıyla 2 kişi bile rahatlıkla doyabilir. Kahvaltıyla birlikte kiremitte menemen alabilirsiniz, şu ana kadar yediğiniz en iyi menemen lezzetini tadacağınıza eminiz. Kahvaltı haricinde, ızgara, balık, nargile ve tatlı çeşitleri de mevcut. Hatta isterseniz mangal keyfi bile yapabilirsiniz.

Konaklama var mı ?
Konaklama vardır. Saklıgöl evleri adında..

Nasıl Gidilir?
İstanbul-Şile otobanından giderken Şile tabelasını takip edin. Şile şehir merkezi girişine gelmeden önce Işık Üniversitesini geçtikten sonra ilk ışıklardan sağa, Ahmetli Köyü yönüne doğru gidin. Köy yolunda 3km ilerledikten sonra Saklı Göl tabelası çıkacak. Tabelayı takip edin. Ayrıntılı yol bilgisi için yol haritası bölümüne bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski