Azıcık Yanaşın Bir Şey Söyleyeceğim | Blog Yazıları #6

Azıcık Yanaşın Bir Şey Söyleyeceğim | Vlog Yazıları #6
Merhaba Değerli Şile Ağva Köyleri Üyeleri, Bildiğiniz üzere Şile Ağva Köyleri adında facebook profilimiz kapatıldı ama Allah'tan sayfasını açmıştım da olayı kurtarmış oldum.
Şile Ağva Köylerini açmamın sebebi sanki köy evinde o sobanın sıcaklığı ve üzerinde pişen yemeğin vermiş olduğu o koku havasında sizlerle sohbet etmekti.
Bunu sizin sayenizde inşallah yapacağım tabi haziranda şuan vatanı görevimi yapmaktayım. Şuan memleket iznimi kullanmaktayım inşallah bu süreçte sizlerle çok görüşeceğiz. İnstagram veya facebook dan canlı yayınlarımız olacak.

Şile ve Ağva'dan kilometrelerce uzaklıkta olan kıbrısda askerlik yapmak zor ilk önce aileni özlüyorsun, arkadaşlarını özlüyorsun sonra memleketini özlüyorsun. Şile ve Ağva gibi yer vallah yok. Çayını al geç limana otur saatlerce çayını yudumla limanı ve denizi izle benim canım sıkılmaz. Çünkü insan memleketinden ayrı bir yerde kalınca memleketinin kıymetini anlıyor. Sizlerden tek ricam şudur. Sayfamıza destek çıkmanız. Sizler sayfamıza destek çıktıkça bizim sırtımız yere gelmeyecektir.

DESTEK İÇİN AŞAĞIDAKİ SAYFAYI BEĞENİNİZ !!!

https://www.facebook.com/sileagvakoyleri

1 Yorumlar

  1. Gerçekten haklısınız. Faydalı bir yazı olmuş...

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski