Şile, Ağva ve Kandıra'nın Bağımsız Sesi ''Haberbuya''

Şile, Ağva ve Kandıra'nın Bağımsız Sesi ''Haberbuya''
Haberbuya, 10.07.2012 tarihinde Mahmut Şafak Çetin Tarafından kurulmuştur. Kuruluşumuzdan bu yana “farklı olmak” şeklinde nitelendirebileceğimiz ilkemizden ödün vermemek adına elimizden gelen her şeyi yapmaktayız.

Önceliklerimizin üst kısmında “prestij” kavramı yer almaktadır. Tüm çalışmalarımızı, prestij kavramını göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz ve tamamen “ziyaretçi dostu” bir site oluşturabilmek adına, reklam şekillerimizi en ince ayrıntısına kadar düşünerek ayarlamaya özen göstermekteyiz. Hedefimiz, insanların istedikleri haberleri iyi şekilde okumalarıdır.

Kuruluşumuzdan bu yana, bu düşüncemizi hâlâ yeniymiş gibi benimsemeye devam etmekteyiz. Farklı olmak adına da çalışmalarımızı elimizden geldiğince artırmaya özen gösteriyoruz ve bu konudaki kararlılığımız doğrultusunda her geçen gün, kendi çizgimizde ve ziyaretçilerimizin bize olan güveni doğrultusunda daha da hızlı adımlar ile ilerlemeye devam etmekteyiz. Haber sitemizde Ağva - Şile - Kandıra - Kocaeli - İstanbul ve civar köylerden haberleri sizlere sunmuş bulunmaktayız.

Haberbuya'nın asıl amacı başka sitelerdeki Şile, Ağva, Kandıra haberlerini bulup en ince ayrıntısına kadar inceleyip siz değerli ziyaretçilerimize sunmaktır. Böylece istediğiniz Şile, Ağva, Kandıra haberlerine anında ulaşabilirsiniz. Böylece en rahat şekilde yaşadığınız veya memleketinizden haberiniz olur. Bizi aşağıdaki sosyal medya hesaplarından takip ettiğiniz sürece istediğiniz haberlere anında ulaşabilirsiniz.

Haberbuya@gmail.com
Haberbuya@hotmail.com
Haberbuya@yandex.com
http://www.haberbuya.com/
https://www.facebook.com/Haberbuya
https://twitter.com/Haberbuya
http://www.youtube.com/SaafakCetin
https://plus.google.com/+SafakCetinHaberbuya
http://instagram.com/haberbuya
https://ahsar.com/Haberbuya
http://friendfeed.com/haberbuya
http://www.pinterest.com/haberbuya

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski